torstai 28. huhtikuuta 2016

Ruudun äärellä

Eilen illalla katsoin pitkästä aikaa leffan telkkarista. Siis ihan televisiosta, en television välityksellä netflixistä vaan ihan tv5:lta. Se oli ihan oikeasti mukavaa. En pahemmin enää telkkaria katso, jotenkin se unohtuu kun on netflix ja katsomo ja areena ja ruutu ja niin pois päin. Mainoskatkoilla piti äkkiä kipittää vessassa ja pyykit piti ehtiä laittaa kuivumaan. En ole mainoskatkojen suuri fani, ne tylsistyttävät mutta tiedän niiden olevan pakollisia.

Ihme kyllä jaksoin katsoa leffan alusta loppuun asti, vaikka päivällä olin superväsynyt (poijitettiin eläinlääkärin kanssa hiehoa ja se oli rankkaa). Jaksoin tapittaa leffan loppuun asti! Leffa oli hyvä, noh enkai minä sitä muuten olisi katsonutkaan :D Leffa oli Angelina Jolien ja Denzel Washingtonin tähdittämä The Bone Collector eli suomeksi Luunkerääjä. Leffa kertoi tavallisesta rivipoliisista Amelia Donaghystä (Jolie) joka löytää ratapihalta ruumiin ja todisteita seuraavasta murhasta. Halvaantunutta huippurikostutkijaa Lincoln Rhymeä (Washington) pyydetään auttamaan ja yhdessä Donaghyn kanssa he pääsevät murhaajan jäljille. 

Oli kyllä oikein mukava välillä katsoa telkkarista leffa. Ennen minä katsoin joka perjantai leffan telkkarista ja tietokoneelta silloin kun en omistanut telkkaria. Nyt perjantain leffailta on jäänyt. Johtunee ehkä siitä, että kun käy kaksi kertaa päivässä töissä ei jaksa valvoa niin pitkään kuin pitäisi. Ja jotenkin olen kyllästynyt leffojen katseluun. Toki katselen Netflixistä leffoja välillä. Netflixistä on kuitenkin helpompi katsoa kun ei ole mainoksia. Mainoksien aikana on vaan niin helppo laittaa telkkari kiinni ja siirtyä unten maille. 

Ehkä pikku hiljaa leffat löytävät taas tiensä minun iltoihin ja illan viettoihin (jotka ovat kyllä hyvin hurjia! :D) Huomenna saatan ehkä taas tapittaa yhden leffan, katsotaan nyt ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti