sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Hauskaa vappua!

Vapun kunniaksi valmistin itselleni herkkuaamiaisen hotellityyliin. Ihan kyllä kaikkea mahdollista en viitsinyt ruveta aamulla kokkailemaan, mutta ne perinteiset munakokkeli ja pekoni. Ja hedelmiä ja vihanneksi kyytipojaksi. Appelsiinimehua en muistanut ostaa, mutta korvasin mehun maidolla. Oli kyllä oikea herkkuaamianen, ihan joka aamu ei tälläistä kyllä jaksaisi väsätä!


Käytiin ystäväni kanssa Ilmajoen vapputorilla, jossa oli musiikkia, puheita, huutokauppa ja arpoja. Arpoja en ostanut, mutta jäätelön, munkin ja simaa ostin (simaa ihan kotiin asti, koska omasima meni ihan päin honkia). Sitten vähän kierreltiin Ilmajoen keskustassa, käytiin kukkakaupassa ja särkyneellä sillalla. Sitten lähdettiinkin molemmat kotiin, minä tekemään ruokaa ja ystäväni valmistautumaan töihin lähtöön. 

Koska ilma on mitä parhain, me päätimme Miisun kanssa (lue: palvelija päätti) ulkoilla. 
Tämä kuva on historiallinen, tässä kuvassa Miisu istuu ensimmäistä kertaa sylissä ilman että sitä tarvistsee pitää kiinni. Eli siis ensimmäinen kerta sylissäni koskaan. Mahtavaa! 

Ulkoilun jälkeen maistui ruoka molemmille ja iltapäivä"kahvit" tuli nautittua ulkosalla (ilman Miisua tosin). Munkkirinkilä ja lasillinen simaa auringon paisteessa, ah 


Tein minä vähän puutarhahommiakin tuossa äskettäin. Rakensin tuleville herneille rautaverkosta tuollaiset tukiseinät, niin saan laitettua kolme kertaa enemmän herneitä kuin viime vuonna. Ihan ite tein! 


Hyvää loppuvappua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti