torstai 19. toukokuuta 2016

Pikku puuhastelua

Pikku puutarhuri iski taas. 
Syntyi perunamaa. Perunat ovat kaapissa itämässä ja odottamassa otollista hetkeä päätyäkseen uuteen hienoon rottinkikoriin kasvamaan satoa. Perunamaa siis odottelee asukkejaan rauhassa porkkanoiden ja herneiden vierellä. 

Pikku puutarhuri sai Kuunliljan kukkapenkkiin. Kuunliljat ovat nättejä ja toivotaan, että tämä yksilö kasvaa oikein kauniiksi ja tuuheaksi. 


Visio hernepurkeista elää edelleen. Tikut onnistuivat hyvin ja nyt odotellaan kasvaako herneet täyttääkseen vision loppuun asti. Kasvakaa pikkuiset, kasvakaa! 


Etupihalta puretun kivireunuksen kivet saivat uuden elämän. Osa kivistä päätyi salaojaksi, osa odottaa salaojaksi pääsyä, osa päätyi kukkapenkin reunaksi ja osa varmaan päätyy koristekiviksi johonki purkkiin. 


Kivijalan ja kivilaattojen väli sai uuden kivireunuksen. Idea syntyi illalla, tarvikkeet kotiutuivat päivällä Seinäjoelta ja iltapäivällä syntyi kivinauha. Sitä tosin pitää vielä hieman paikkailla, mutta aika onnistunut se omasta mielestäni on. Ja toivottavasti helppo hoitoisempi kuin edellinen kiviviritelmä.


SPR:ltä löytyi kuudella eurolla jättikokoinen konjakkilasi. Ensin ajattelin sitä ihan tyhjänä koristeeksi kunnes keksin tehdä siitä aavikon. Aluksi sinne piti tulla kaktus, mutta kun Kimppukivassa oli mehikasveja, niin suunnitelma muuttui ja lasiin muutti asumaan mehikasvi. Se on aikas hieno, tykkään! 



Pikku puutarhuri odottaa innolla, että pääsee täyttämään tyhjät purkit ja purnukat kesän kukkasilla. Puutarhaostoslista on tehty ja nyt vain odotellaan otollista hetkeä kesäkukkien laittoon. Sitten saakin ihastella kauniita kukkia ja toivoa, että ne kasvavat ja kukoistavat. Ah 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti