torstai 24. marraskuuta 2011

Lempin nimipäivä

Huomenna onkin sitten jännä päivä. Kotieläintuotannon perusteiden tentti, palanderin välikokeen tulosten saanti ja Ouluun lähtö. Ja ilmeisesti konetunti on peruttu, ainakin niin ne puhu tänään luokassa. Eli pääsee tuntia aikaisemmin eikä ole kiire sitten bussiin. Eikä tartte ottaa eväitä mukaan, koska ehtii syödä kotona.

Minun pitäisi tällä hetkellä olla lukemassa eläinten hyvinvoinnista, lisääntymisestä ja kaikesta muusta mikä liittyy tuohon kurssiin, mutta kun minä tiedän jo nyt, että en tule pääsemään siitä tentistä läpi, niin ajattelin pitää pienen tauon, ennen kuin menen oikeasti lukemaan niitä juttuja. Pitää opetella ainakin hyvinvointia ja lisääntymistä, koska lisääntyminen on varma tärppi, vaikka sillä ei varmaan pääse läpi sitä. Mutta kuitenkin pitää yrittää vaikka yritys onkin tuhoon tuomittu.

Tänään oli hyvä päivä koulussa. Ruotsin tunnilla jopa tajusin jotakin, liiketoiminnan lasku ei mennyt ihan ohitse ja markkinoinnin kokous oli ihan kiva, vaikka istuinkin hiljaa koko ajan. Lupauduin tekemään tiedotteen meijän joulutapahtumasta, en vain kyllä tiedä miten se tehdään, mutta se opettaja kyllä lupasi auttaa.

Ensi viikko on kyllä kiireinen, kun pitää tehdä metsikköraportti ja se tiedote ja vaikka kuinka monta muutakin juttua. Jos olisi ensi viikolla todella ahkera niin voisi olla kotona vähän rennommin.

Ja ajatelkaa, ensi viikolla voi avata jo ensimmäisen kalenteriluukun! Jee. Kohta on jo joulu. Ja sitten tammikuu ja helmikuu ja maaliskuu ja huhtikuu ja toukokuu ja maatilaharjoittelu! Kylläpä se aika kulkee nopeaan. Neljä vuotta hujahtaa silmän räpäyksessä ohitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti