keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Taistelutanner

Kössi (tämä paljastui sen Antin kissan nimeksi) ei osaa millään pysyä poissa meiltä. Se ei ilmeisesti tajua mitä tarkoittaa kun toinen kissa murisee, suhisee, ärisee ja käy päälle. Minäkin olen nähnyt Figarosta aivan uuden puolen, sen puolen joka puolustaa kotiaan melkein henkänsä kaupalla. Tässä on menossa yhteisvastarintaliike Kössin pois saamikseksi. Minä pelkäsin niin kovasti niiden tekevän jotain pahaa toisilleen, joten kannon omat herrani kotiin. Vaikka tiedänhän minä etteivät ne toisiaan tapa, mutta katsoin turvallisemmaksi tuoda kissat sisälle. Ja Kössikin sai rauhoittua ja mennä kotiinsa.
 Tupuna on niin suloinen kun se on kovin pörröinen ja suuri. Katsokaa nyt miten pörröinen se on! Ja vihainen, tosin Tupuna näyttää vihaiselta melkein koko ajan.
Figaro taas näyttää enemmän masentuneelta kuin uhkaavalta tai pörröiseltä. Ehkä se ei ole vielä tajunnut kuinka sen turkki pörhistyy, jos se oikein yrittää. Mutta oikein mahtavaa murinaa tämä pikkuinen kyllä päästää, voisittepa joskus kuulla sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti